fbpx
1 0
Κατσικάκι με Αγκιναράκια

Κατσικάκι με Αγκιναράκια

«Το Κρεοπωλείον» – Γιώργος Μανταλάρας

Εύκολη, πεντανόστιμη συνταγή!

Συστατικά

Οδηγίες

Share

Προϊόντα από www.akros.gr που χρησιμοποιήσαμε

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Traditional 1lt – Olive E-LA-WON
Μοσχοφίλερο Νικολάου Λευκός BIO 750ml – Κτήμα Νικολάου
Ανθός Αλατιού 150g – Amvrosia Gourmet

 Συνοδευτικό ποτό

Ένα ζωηρό κρασί με οξύτητα και αρωματικό χαρακτήρα, όπως το Μοσχοφίλερο Νικολάου Λευκός BIO 750ml – Κτήμα Νικολάου, θα ισορροπήσει εξαίσια δίπλα στις αγκινάρες.

(Visited 573 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα λαχανικά, αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά και μόλις μαλακώσουν οι πατάτες και οι αγκινάρες, ρίχνουμε τον άνιθο και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Βήμα 5
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο και το ρίχνουμε στο φαγητό, ανακινώντας απαλά την κατσαρόλα.

Βήμα 6
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι.

προηγούμενο
Καγιανάς με Καπνιστό Ψαρονέφρι
επόμενο
Κουνέλι Κοκκινιστό με Ταλιατέλες
  • 573 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Μεσαίο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 1/2kg κατσίκι κομμένο σε μερίδες
1/2 φλ. ελαιόλαδο
10 τεμ. αγκινάρα κομμένες στη μέση
6 τεμ. πατάτα μεσαίου μεγέθους
2 τεμ. Καρότο κομμένα σε ροδέλες
2 τεμ. κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
8 τεμ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι Ανιθος ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 τεμ. αυγό
2 τεμ. λεμόνι χυμός
Αλάτι
Πιπέρι
προηγούμενο
Καγιανάς με Καπνιστό Ψαρονέφρι
επόμενο
Κουνέλι Κοκκινιστό με Ταλιατέλες