Πίτσα με Αυγά και Μπρόκολο
Ομάδα σύνταξης akros
Μία πίτσα πλούσια σε πρωτεΐνη, ιδανική για ένα δυναμωτικό πρωινό!
Συστατικά
-
1 έτοιμη βάση πίτσας
-
4 αυγά φρέσκα
-
4 κ. σ. κέτσαπ
-
1 φλυτζάνι γραβιέρα τριμμένη
-
4 ντοματίνιακομμένα στη μέση
-
8 φουντίτσες μπρόκολουβρασμένες
-
λίγο ελαιόλαδο
-
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Οδηγίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)
Βάση Πίτσας Ντίνκελ | Βιολογική Vegan | Biona
Κέτσαπ Σπιτική Κλασική 280g – Dolopia
Γραβιέρα Σπηλιάς Παλαιωμένη 12 Μηνών | Bliss Point
Πιπέρι Μαύρο Ολόκληρο BIO 100g – Βιοβλαστός
Kalamata | Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ | Olymp
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί πίτσας και τοποθετούμε μέσα την βάση πίτσας.
Απλώνουμε λίγη κέτσαπ πάνω στη βάση πίτσας και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί αφήνοντας κενό χώρο για τα αυγά. Σπάμε τα 4 αυγά προσεχτικά, ώστε να μείνουν ολόκληροι οι κρόκοι, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά μέχρι να σταθούν τα ασπράδια των αυγών και να ροδίσει η βάση της πίτσας.
Ξεφουρνίζουμε την πίτσα και προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τις φουντίτσες του μπρόκολου. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.
Συστατικά
1 έτοιμη βάση πίτσας | |
4 αυγά φρέσκα | |
4 κ. σ. κέτσαπ | |
1 φλυτζάνι γραβιέρα τριμμένη | |
4 ντοματίνια | |
8 φουντίτσες μπρόκολου | |
λίγο ελαιόλαδο | |
πιπέρι φρεσκοτριμμένο |