fbpx
0 0
Παστουρμαδοπιτάκια

Παστουρμαδοπιτάκια

akros food

Μια μερακλίδικη λιχουδιά με πλούσια μπαχαρένια αρώματα και έντονη γεύση από τον παστουρμά!

Συστατικά

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Κόβουμε το φύλλο κατά μήκος σε φαρδιές λωρίδες. Αλείφουμε μία λωρίδα πολύ καλά με ελαιόλαδο. Στην μία άκρη της λωρίδας βάζουμε μία φέτα γραβιέρα και από πάνω μία φέτα παστουρμά, 2 ροδέλες φρέσκιας ντομάτας και τελειώνουμε με 2-3 ροδέλες ελιάς, λιαστή ντομάτα και πράσινες πιπεριές

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Διπλώνουμε τις 2 πλαϊνές άκρες του φύλλου πάνω στη γέμιση και τυλίγουμε με προσοχή, ώστε να δημιουργηθεί ένα ρολάκι. Συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Μεταφέρουμε τα παστουρμαδοπιτάκια σε λαδωμένη λαμαρίνα, τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσουν.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σερβίρουμε τα παστουρμαδοπιτάκια ζεστά.

προηγούμενο
7 Εντυπωσιακά Finger Food για Μπουφέ
επόμενο
Σαλάτα με Τραγανά Λαχανικά και Dressing Μελιού
  • 3.216 Προβολές
  • Μεσαίο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

1 πακέτο φύλλο χωριάτικο για πίτες
12-15 φέτες παστουρμά χωρίς το τσιμένι
400γρ. γραβιέρα κομμένη σε λεπτές φέτες
100γρ. λιαστές ντομάτες κομμένες σε λωρίδες
½ φλυτζ. ελιές πράσινες εκπυρηνωμένες, κομμένες σε ροδέλες
¾ φλυτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε ροδέλες
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε λωρίδες
προηγούμενο
7 Εντυπωσιακά Finger Food για Μπουφέ
επόμενο
Σαλάτα με Τραγανά Λαχανικά και Dressing Μελιού