fbpx
0 0
Ελαφριά Σκορδαλιά με Πατάτες και Πολτό Σκόρδου

Ελαφριά Σκορδαλιά με Πατάτες και Πολτό Σκόρδου

Βαγγέλης Δρίσκας – Chef & Culinary Expert

Μία πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμη σκορδαλιά, χωρίς να καθαρίσουμε σκόρδα!

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)

Πολτός Σκόρδου με Ελαιόλαδο | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
ή εναλλακτικά Πολτός Σκόρδου με Μείγμα Αρωματικών | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Ανθός Αλατιού σε Νιφάδες | Φυσικό Θαλασσινό Αλάτι | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ

Η έντονη γεύση και αψάδα του σκόρδου απαιτεί ένα κρασί με έντονο χαρακτήρα, όπως η Ρετσίνα Άωτον | ΠΓΕ Ρετσίνα Λευκός Ροδίτης.

(Visited 165 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Βράστε τις πατάτες, καθαρίστε τες και περάστε τες από τον μύλο των λαχανικών ή πολτοποιήστε τες με το ειδικό εργαλείο για πουρέ.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Προσθέστε τον πολτό σκόρδου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ, τον ανθό αλατιού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ, το ελαιόλαδο και ανακατέψτε.

προηγούμενο
Udon Noodles με Μανιτάρια Shiitake και Ζωμό Miso
επόμενο
Ελαφριά Σκορδαλιά με Καρύδια και Πολτό Σκόρδου
  • 165 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
500g πατάτες
5 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ή με μείγμα αρωματικών
½ κουτ. γλυκού ανθό αλατιού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
4 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
προηγούμενο
Udon Noodles με Μανιτάρια Shiitake και Ζωμό Miso
επόμενο
Ελαφριά Σκορδαλιά με Καρύδια και Πολτό Σκόρδου