fbpx
0 0
Κουνουπίδι με Σάλτσα Κάρυ και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Κουνουπίδι με Σάλτσα Κάρυ και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Βαγγέλης Δρίσκας – Chef & Food Writer

Μία πικάντικη συνταγή για κουνουπίδι!

Συστατικά

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σοτάρετε τα κρεμμύδια σε 4 κουταλιές ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Ρίξτε στη κατσαρόλα το κουνουπίδι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια. Ρίξτε τη Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ, το κάρυ και μισό λίτρο νερό. Αλατίστε και μαγειρέψτε σε μέτρια ένταση για 20 λεπτά.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Ρίξτε μετά την κρέμα ή το γάλα καρύδας και αφήστε το για 5 λεπτά ακόμη.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σερβίρετε στα πιάτα και στάξτε λίγες σταγόνες χυμού λάιμ στο κουνουπίδι.

προηγούμενο
Πέννες Αραμπιάτα με Λουκάνικο και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
επόμενο
Λιγκουίνι με Γαρίδες και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 37 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη
προηγούμενο
Πέννες Αραμπιάτα με Λουκάνικο και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
επόμενο
Λιγκουίνι με Γαρίδες και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ