fbpx
1 0
Ελαφριά Σκορδαλιά με Καρύδια και Πολτό Σκόρδου

Ελαφριά Σκορδαλιά με Καρύδια και Πολτό Σκόρδου

Βαγγέλης Δρίσκας – Chef & Culinary Expert

Μία ελαφριά και πολύ γευστική σκορδαλιά με τον πολτό σκόρδου του Βαγγέλη Δρίσκα!

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)

Πολτός Σκόρδου με Ελαιόλαδο | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
ή εναλλακτικά Πολτός Σκόρδου με Μείγμα Αρωματικών | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Ανθός Αλατιού σε Νιφάδες | Φυσικό Θαλασσινό Αλάτι | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ

Ένα τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, όπως το Θεσσαλικό Τσίπουρο Χωρίς Γλυκάνισο του Συνετ. Ν. Αγχιάλου «Η Δήμητρα», είναι το τέλειο συνοδευτικό για τη σκορδαλιά μας.

(Visited 153 times, 2 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Βάλτε στο μπλέντερ ή στον πολυκόπτη όλα τα υλικά και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν ένας
απαλός, βελούδινος πουρές.

προηγούμενο
Ελαφριά Σκορδαλιά με Πατάτες και Πολτό Σκόρδου
επόμενο
Σαλάτα με Κινόα και Ρόκα
  • 153 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
100g καρύδια
5 κουταλάκια πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ή με μείγμα αρωματικών
2 κουτ. σούπας ξίδι
500g Ψωμί μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο
½ κουτ. γλυκού ανθό αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
200ml ελαιόλαδο
προηγούμενο
Ελαφριά Σκορδαλιά με Πατάτες και Πολτό Σκόρδου
επόμενο
Σαλάτα με Κινόα και Ρόκα