fbpx
0 0
Udon Noodles με Μανιτάρια Shiitake και Ζωμό Miso

Udon Noodles με Μανιτάρια Shiitake και Ζωμό Miso

Μανιτάρια Δίρφυς

Ετοιμάζουμε ένα πανεύκολο και super υγιεινό πιάτο με γιαπωνέζικα ζυμαρικά udon, αρωματικά μανιτάρια shiitake και ζωμό miso.

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)

Βιολογικά UDON Noodles Σιταριού με Σκούρο Ρύζι | Clearspring
Αποξηραμένο Μανιτάρι Λεντινούλα Shitake Σε Φέτες | Δίρφυς
Βιολογική MISO Σούπα Στιγμής με Χόρτα Θαλάσσης | Clearspring
SHOYU Βιολογική Σάλτσα Σόγιας | Clearspring
Σησαμέλαιο Ψημένο | Βιολογικό Vegan Χορτοφαγικό | Clearspring
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο | Stalia
Ανθός Αλατιού – Amvrosia Gourmet

TIPS

Τα Udon noodles είναι παραδοσιακά γιαπωνέζικα ζυμαρικά που μοιάζουν με λινγκουίνι, πολύ εύπεπτα, με λεπτή γεύση.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ

Συνοδεύουμε με ένα γιαπωνέζικο sake.

(Visited 1.250 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Αφού μουλιάσουμε τα μανιτάρια shiitake σε ένα μπολ με χλιαρό νερό, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Φτιάχνουμε το ζωμό miso ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Καθαρίζουμε και κόβουμε το πράσινο τμήμα από τα κρεμμυδάκια σε διαγώνιες φέτες. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα σε πολύ λεπτές φέτες. Μαγειρεύουμε τα Udon noodles σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τα σουρώνουμε κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα γουόκ ρίχνουμε 1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήνουμε να ζεσταθεί. Ρίχνουμε το τσίλι μέχρι να ροδίσει (αν θέλουμε το αφαιρούμε μετά), το καρότο και τα μανιτάρια και ψήνουμε για 1-2 λεπτά. Ρίχνουμε το κρεμμυδάκι και ψήνουμε για 1 ακόμη λεπτό και στη συνέχεια τον ζωμό miso και τα Udon noodles.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σβήνουμε τα ζυμαρικά με σάλτσα σόγιας και ραντίζουμε με σησαμέλαιο. Σερβίρουμε σε βαθύ μπολ σαν σούπα.

προηγούμενο
Βελουτέ Σούπα με Μανιτάρια Shiitake
επόμενο
Ελαφριά Σκορδαλιά με Πατάτες και Πολτό Σκόρδου
  • 1.250 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη
προηγούμενο
Βελουτέ Σούπα με Μανιτάρια Shiitake
επόμενο
Ελαφριά Σκορδαλιά με Πατάτες και Πολτό Σκόρδου