fbpx
0 0
Μπριζόλες T-bone με ντοματίνια στο τηγάνι

Μπριζόλες T-bone με ντοματίνια στο τηγάνι

«Το Κρεοπωλείον» – Γιώργος Μανταλάρας

Χαρακτηριστικά:

    Μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, για να απολαύσεις ένα θαυμάσιο κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος!

    Συστατικά

    Οδηγίες

    Share

    Προϊόντα από www.akros.gr που χρησιμοποιήσαμε

    Τ-bone Μοσχάρι με πιπέρια & λεμονοθύμαρο
    Αμπελοτεμάχιο Vineyard No 3511738211 Λευκός BIO 750ml – Αμπελοτεμάχιο 211
    Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμ. Λευκοσίδηρο 500ml – Olymp
    Ανθός Αλατιού 150g – Amvrosia Gourmet

     Συνοδευτικό ποτό

    Συνοδεύουμε με το ίδιο κρασί που χρησιμοποιήσαμε για το «σβήσιμο», το Αμπελοτεμάχιο Vineyard No 3511738211 Λευκός BIO 750ml – Αμπελοτεμάχιο 211,
    και απολαμβάνουμε τη δροσερή οξύτητα και την αίσθηση πληρότητας στο στόμα.

    (Visited 2.125 times, 1 visits today)
    Βήμα 1
    Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

    Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν καλά από κάθε πλευρά.

    Βήμα 2
    Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

    Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.

    Βήμα 3
    Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

    Προσθέτουμε τα ντοματίνια, αλάτι και λίγο νερό και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει το κρέας και να δέσουν τα αρώματα και οι γεύσεις.

    Βήμα 4
    Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

    Αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά και το σερβίρουμε ζεστό συνοδεύοντας με τηγανητές πατάτες.

    προηγούμενο
    Αρνίσιο Μπούτι με Πατάτες στη Λαδόκολλα
    επόμενο
    Burger με Mousse Φέτας, Ντομάτα & Κάπαρη
    • 2.125 Προβολές
    • Μερίδες 2
    • Εύκολο

    Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

    Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

    Συστατικά

    Προσαρμογή Μερίδων:
    2 τεμ. μοσχαρίσιa μπριζόλa T-bone
    400γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
    1 ποτήρι λευκό κρασί
    3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
    αλάτι θαλασσινό
    προηγούμενο
    Αρνίσιο Μπούτι με Πατάτες στη Λαδόκολλα
    επόμενο
    Burger με Mousse Φέτας, Ντομάτα & Κάπαρη