fbpx
1 0
Σάντουϊτς με Τόνο & Κάπαρη

Σάντουϊτς με Τόνο & Κάπαρη

akros food

Πρωτότυπο και γευστικό σάντουϊτς, που μπορεί να αποτελέσει και ένα πλήρες γεύμα!

Συστατικά

Οδηγίες

Share

Προϊόντα από www.akros.gr που χρησιμοποιήσαμε

Ανθός Κάπαρης Τουρσί 100g – Γεννά την Παράδοση
Kalamata – Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορωνέικη Ψυχρής Έκθλιψης ΠΟΠ Καλαμάτα 500ml – Olymp

Συνοδευτικό ποτό

Μία Ρετσίνα νέας γενιάς, όπως η Ρετσίνα Λευκός 750ml – Οινοποιείο Παπαγιαννάκου, θα σταθεί επάξια δίπλα στις δυνατές γεύσεις του τόνου και της κάπαρης.

(Visited 3.245 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Φρυγανίζουμε το ψωμί και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη μουστάρδα με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε μια πιατέλα αραδιάζουμε τις 4 φέτες ψωμιού και μοιράζουμε τη σάλτσα.
Προσθέτουμε τον τόνο, σπασμένο σε κομμάτια, το μαρούλι, το αγγούρι, την κάπαρη και τον άνιθο.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Κλείνουμε με τις υπόλοιπες φέτες και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Δροσερή Καλοκαιρινή Σαλάτα με Βιδάκια
επόμενο
Κριθαρότο με Σαφράν, Καλοκαιρινά Λαχανικά & Κανθαρέλλες
  • 3.245 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
8 φέτες Ψωμί Ψωμί τοστ ή ολικής
1 βάζο Τονος
2 κ.σ. Καπαρη ανθός
3 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
3 κ.σ. Μουστάρδα
1τεμ. αγγούρι κομμένο σε φετούλες
8 φύλλα Μαρούλι
0.5 φλυτζάνι Ανιθος Ψιλοκομμένος
μία πρέζα Αλάτι
μία πρέζα Πιπέρι
προηγούμενο
Δροσερή Καλοκαιρινή Σαλάτα με Βιδάκια
επόμενο
Κριθαρότο με Σαφράν, Καλοκαιρινά Λαχανικά & Κανθαρέλλες