Σάντουϊτς με Τόνο & Κάπαρη
akros food
Κουζίνα:
Πρωτότυπο και γευστικό σάντουϊτς, που μπορεί να αποτελέσει και ένα πλήρες γεύμα!
Συστατικά
-
8 φέτες ΨωμίΨωμί τοστ ή ολικής
-
1 βάζο Τονος
-
2 κ.σ. Καπαρη ανθός
-
3 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
-
3 κ.σ. Μουστάρδα
-
1τεμ. αγγούρικομμένο σε φετούλες
-
8 φύλλα Μαρούλι
-
0.5 φλυτζάνι ΑνιθοςΨιλοκομμένος
-
μία πρέζα Αλάτι
-
μία πρέζα Πιπέρι
Οδηγίες
Προϊόντα από www.akros.gr που χρησιμοποιήσαμε
Ανθός Κάπαρης Τουρσί 100g – Γεννά την Παράδοση
Kalamata – Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορωνέικη Ψυχρής Έκθλιψης ΠΟΠ Καλαμάτα 500ml – Olymp
Συνοδευτικό ποτό
Μία Ρετσίνα νέας γενιάς, όπως η Ρετσίνα Λευκός 750ml – Οινοποιείο Παπαγιαννάκου, θα σταθεί επάξια δίπλα στις δυνατές γεύσεις του τόνου και της κάπαρης.
(Visited 3.245 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Φρυγανίζουμε το ψωμί και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη μουστάρδα με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Σε μια πιατέλα αραδιάζουμε τις 4 φέτες ψωμιού και μοιράζουμε τη σάλτσα.
Προσθέτουμε τον τόνο, σπασμένο σε κομμάτια, το μαρούλι, το αγγούρι, την κάπαρη και τον άνιθο.
Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Κλείνουμε με τις υπόλοιπες φέτες και σερβίρουμε.
Συστατικά
Προσαρμογή Μερίδων:
8 φέτες Ψωμί | |
1 βάζο Τονος | |
2 κ.σ. Καπαρη ανθός | |
3 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο | |
3 κ.σ. Μουστάρδα | |
1τεμ. αγγούρι | |
8 φύλλα Μαρούλι | |
0.5 φλυτζάνι Ανιθος | |
μία πρέζα Αλάτι | |
μία πρέζα Πιπέρι |