fbpx
0 0
Κόκκορας Κρασάτος

Κόκκορας Κρασάτος

«Το Κρεοπωλείον» – Γιώργος Μανταλάρας

Ένα πλούσιο πιάτο, ιδανικό για κυριακάτικο γεύμα με φίλους και αγαπημένους!

Συστατικά

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Καθαρίζουμε, πλένουμε τον κόκορα, τον κόβουμε σε μερίδες και τον αλατοπιπερώνουμε.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Προσθέτουμε τον κόκορα, αφού πρώτα τον έχουμε σοτάρει με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε λίγα λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Βήμα 5
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Στην συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1 με 1 ½ ώρα, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Βήμα 6
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλίζοντας με τριμμένη κεφαλογραβιέρα και μαϊντανό.

προηγούμενο
Συκώτι σε Σάλτσα Μαυροδάφνης
επόμενο
Σπετζοφάι Χωριάτικο
  • 802 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Μεσαίο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη
προηγούμενο
Συκώτι σε Σάλτσα Μαυροδάφνης
επόμενο
Σπετζοφάι Χωριάτικο