fbpx
0 0
Burger με Mousse Φέτας, Ντομάτα & Κάπαρη

Burger με Mousse Φέτας, Ντομάτα & Κάπαρη

«Το Κρεοπωλείον» – Γιώργος Μανταλάρας

Χαρακτηριστικά:

    Η ελληνική εκδοχή του burger

    Συστατικά

    Οδηγίες

    Βήμα 1
    Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

    Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο γκριλ για 6-8 λεπτά από κάθε πλευρά.

    Βήμα 2
    Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

    Φτιάχνουμε τη mousse φέτας: σε ένα μπωλ αναμιγνύουμε τη φέτα, το στραγγιστό γιαούρτι και το ελαιόλαδο μέχρι να προκύψει ένα αλειφώδες μείγμα.

    Βήμα 3
    Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

    Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση, αλείφουμε τη βάση με τη mousse φέτας, ρίχνουμε λίγη κάπαρη, τοποθετούμε από πάνω το μπιφτέκι, μία ροδέλα ντομάτας, ροδέλες κρεμμυδιού, τα φύλλα σαλάτας, λίγη ακόμα mousse και κλείνουμε με το πάνω ψωμάκι.

    προηγούμενο
    Μπριζόλες T-bone με ντοματίνια στο τηγάνι
    επόμενο
    Δροσερό Ταμπουλέ
    • 662 Προβολές
    • Μερίδες 4
    • Εύκολο

    Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

    Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

    Συστατικά

    Προσαρμογή Μερίδων:
    4 τεμ. μπιφτέκι μοσχαρίσιο ή γαλοπούλας
    4 τεμ. ψωμάκι για burger
    150γρ. φέτα βαρελίσια χονδροτριμμένη
    200γρ. στραγγιστό γιαούρτι
    1 τεμ. ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
    1 τεμ. κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες
    2 κ.σ. κάπαρη
    2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
    φύλλα γλυστρίδας ή άλλης πράσινης σαλάτας λίγα
    προηγούμενο
    Μπριζόλες T-bone με ντοματίνια στο τηγάνι
    επόμενο
    Δροσερό Ταμπουλέ