fbpx
0 0
Cookies με Καρύδα, Βούτυρο Αμυγδάλου και Φράουλες

Cookies με Καρύδα, Βούτυρο Αμυγδάλου και Φράουλες

Ομάδα σύνταξης akros

Μια λαχταριστή συνταγή για vegan cookies με καρύδα και φρέσκιες φράουλες!

Συστατικά

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι καρύδας, τη ζάχαρη καρύδας, το σιρόπι σφενδάμου και το γάλα και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να πάρει μία βράση ανακατεύοντας τακτικά.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Μόλις βράσει, σβήνουμε τη φωτιά και αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο αμυγδάλου και τις φράουλες και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη βρώμη και την τριμμένη καρύδα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Παίρνουμε περίπου 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα και το ρίχνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα μέχρι τα cookies να γίνουν σκληρά.

Βήμα 5
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Για το σερβίρισμα λιώνουμε τη σοκολάτα και τη ρίχνουμε πάνω στα cookies.

προηγούμενο
Ταρτάκια Λεμονιού
επόμενο
Κέικ με Κράνμπερι και Πορτοκάλι
  • 59 Προβολές
  • Μερίδες 20
  • Μεσαίο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
6 κουταλιές λάδι καρύδας
½ κούπα ζάχαρη καρύδας
¼ της κούπας γάλα
¼ της κούπας σιρόπι σφενδάμου
⅔ της κούπας βούτυρο αμυγδάλου
2 κούπες βρώμη
10 φράουλες μεσαίες
¾ της κούπας καρύδα τριμμένη
¼ της κούπας μαύρη σοκολάτα
προηγούμενο
Ταρτάκια Λεμονιού
επόμενο
Κέικ με Κράνμπερι και Πορτοκάλι