fbpx
0 0
Καλοκαιρινή Ντοματόσουπα

Καλοκαιρινή Ντοματόσουπα

akros food

Χαρακτηριστικά:
  • Χορτοφαγική

Η επιτομή του comfort food! Η αγαπημένη ντομάτα και το αρωματικό θυμάρι δίνουν καλοκαιρινή διάσταση στο παραδοσιακό ζυμαρικό.

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)
Κριθαράκι Μανέστρα 500g – Η Ανδρίτσαινα
Χωριάτικη Σπιτική Σάλτσα Ντομάτας 700g – Γεννά την Παράδοση
Θυμάρι 50g – Άρωμα Βουνού
Nature Blessed Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 1lt – Nature Blessed
Μπουκιές Κρίθινες 400g – Τα Σφακιά

TIPS
Προαιρετικά μπορούμε στο σερβίρισμα να προσθέσουμε τυρί, όπως θρυμματισμένη φέτα, τριμμένη κεφαλογραβιέρα, τριμμένο βολάκι Άνδρου ή μανούρα Σίφνου.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ
Ένα ζωηρό ροζέ κρασί, όπως το ΕυΔόκιμον Αμπελώνας Βατοπαιδίου Grenache Rouge & Syrah Ροζέ BIO 750ml – Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου, θα ταιριάξει με την αρωματική πολυπλοκότητα της καλοκαιρινής ντοματόσουπας.

(Visited 310 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε να βράσει το νερό μαζί με τη ντομάτα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε το κριθαράκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε το φαγητό, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει το κριθαράκι στον πάτο της κατσαρόλας.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Όταν βράσει το κριθαράκι, απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε τη ντοματόσουπα να σταθεί για λίγα λεπτά.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σερβίρουμε τη ντοματόσουπα σε βαθιά μπωλ, πασπαλίζοντας με θυμάρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Συνοδεύουμε με παξιμάδια ή φρυγανισμένο ψωμί.

προηγούμενο
Ριζότο με Κανθαρέλες
επόμενο
Dos Islas Cocktail
  • 310 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
200 γρ. Κριθαράκι
300 γρ. χυμός ντομάτας
10 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 λίτρο Νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι αποξηραμένο
2-3 τμχ. παξιμάδια
προηγούμενο
Ριζότο με Κανθαρέλες
επόμενο
Dos Islas Cocktail