fbpx
0 0
Μοσχαράκι Γιουβέτσι με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Μοσχαράκι Γιουβέτσι με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Βαγγέλης Δρίσκας – Chef & Food Writer

Ένα μεγαλειώδες γιουβέτσι με πλούσια σάλτσα ντομάτας!

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)

Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας | Συμπυκνωμένη Έτοιμη Σάλτσα | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Ανθός Αλατιού σε Νιφάδες | Φυσικό Θαλασσινό Αλάτι | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ

Ένα παλαιωμένο κόκκινο κρασί με πλούσιο βελούδινο σώμα και μαλακές τανίνες, όπως το King of Dreams | ΠΓΕ Δράμα από το Οινοποιείο Nico Lazaridi, θα δέσει μοναδικά με το γιουβέτσι μας.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και μόλις μαλακώσουν, ρίξτε το κρέας και συνεχίστε το σοτάρισμα ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να πάρει χρώμα .

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σβήστε με το κρασί, προσθέστε τη Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ και ½ λίτρο νερό και αλατίστε με ανθό αλατιού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 1 ½ ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Προσθέστε μετά 1,5 λίτρο βραστό νερό και ρίξτε το κριθαράκι. Συνεχίστε το μαγείρεμα για 20 λεπτά ακόμη σε χαμηλή ένταση ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο στο τέλος και 4-5 παγάκια για να πέσει η θερμοκρασία ώστε το κριθαράκι να μη λασπώσει και σερβίρετε το αμέσως.

προηγούμενο
Το Πιο Εύκολο Κοκκινιστό με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
επόμενο
Πανακότα με Γάλα Καρύδας
  • 16 Προβολές
  • Μερίδες 6
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη
προηγούμενο
Το Πιο Εύκολο Κοκκινιστό με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
επόμενο
Πανακότα με Γάλα Καρύδας