fbpx
1 0
Το Πιο Εύκολο Κοκκινιστό με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Το Πιο Εύκολο Κοκκινιστό με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Βαγγέλης Δρίσκας – Chef & Food Writer

Πολύ εύκολα και γρήγορα φτιάχνουμε ένα ονειρεμένο κοκκινιστό!

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)

Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας | Συμπυκνωμένη Έτοιμη Σάλτσα | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Ανθός Αλατιού σε Νιφάδες | Φυσικό Θαλασσινό Αλάτι | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ

Ένα blend από Αγιωργίτικο και Cabernet Sauvignon, όπως το Αγιωργίτικο Cabernet Παπαγιαννάκου | ΠΓΕ Πελοπόννησος Ερυθρός Ξηρός | Οινοποιείο Παπαγιαννάκου, θα είναι ιδανικός συνοδός για το κοκκινιστό.

(Visited 275 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Κόψτε το κρέας σε λεπτές φέτες ή σε λεπτές λωρίδες κάθετα στις ίνες τους. Αλατοπιπερώστε τις φέτες του κρέατος, περάστε τες από το αλεύρι και τινάξτε τες απαλά για να φύγει το αλεύρι που περισσεύει.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Βάλτε αρκετό ελαιόλαδο στη κατσαρόλα και τηγανίστε ελαφρά τις φέτες του κρέατος για 2 λεπτά, γυρίζοντας τες για να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές. Βγάλτε το κρέας με τρυπητή κουτάλα και ακουμπήστε το σε χαρτί κουζίνας.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Κρατήστε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο στη κατσαρόλα και αδειάστε τη Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ. Μόλις πάρει βράση, ρίξτε τα τηγανισμένα φιλετάκια, ανακατέψτε.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σερβίρετε με τη γαρνιτούρα της αρεσκείας σας (ταιριάζουν καταπληκτικά ριγκατόνι, ταλιατέλες, σπαγγέτι, τηγανητές πατάτες, ρύζι και πουρές πατάτας).

προηγούμενο
Τορτελίνια με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
επόμενο
Μοσχαράκι Γιουβέτσι με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 275 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη
προηγούμενο
Τορτελίνια με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
επόμενο
Μοσχαράκι Γιουβέτσι με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ