Το Πιο Εύκολο Κοκκινιστό με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Βαγγέλης Δρίσκας – Chef & Food Writer
Πολύ εύκολα και γρήγορα φτιάχνουμε ένα ονειρεμένο κοκκινιστό!
Συστατικά
-
600 γρ. μοσχαρίσιο κιλότο γάλακτος
-
ελαιόλαδο
-
1 βάζο Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
-
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
ανθό αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
-
Πιπέρι
Οδηγίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)
Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας | Συμπυκνωμένη Έτοιμη Σάλτσα | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Ανθός Αλατιού σε Νιφάδες | Φυσικό Θαλασσινό Αλάτι | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ
Ένα blend από Αγιωργίτικο και Cabernet Sauvignon, όπως το Αγιωργίτικο Cabernet Παπαγιαννάκου | ΠΓΕ Πελοπόννησος Ερυθρός Ξηρός | Οινοποιείο Παπαγιαννάκου, θα είναι ιδανικός συνοδός για το κοκκινιστό.
Κόψτε το κρέας σε λεπτές φέτες ή σε λεπτές λωρίδες κάθετα στις ίνες τους. Αλατοπιπερώστε τις φέτες του κρέατος, περάστε τες από το αλεύρι και τινάξτε τες απαλά για να φύγει το αλεύρι που περισσεύει.
Βάλτε αρκετό ελαιόλαδο στη κατσαρόλα και τηγανίστε ελαφρά τις φέτες του κρέατος για 2 λεπτά, γυρίζοντας τες για να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές. Βγάλτε το κρέας με τρυπητή κουτάλα και ακουμπήστε το σε χαρτί κουζίνας.
Κρατήστε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο στη κατσαρόλα και αδειάστε τη Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ. Μόλις πάρει βράση, ρίξτε τα τηγανισμένα φιλετάκια, ανακατέψτε.
Σερβίρετε με τη γαρνιτούρα της αρεσκείας σας (ταιριάζουν καταπληκτικά ριγκατόνι, ταλιατέλες, σπαγγέτι, τηγανητές πατάτες, ρύζι και πουρές πατάτας).
Συστατικά
600 γρ. μοσχαρίσιο κιλότο γάλακτος | |
ελαιόλαδο | |
1 βάζο Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ | |
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις | |
ανθό αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ | |
Πιπέρι |