fbpx
0 0
Πανακότα με Γάλα Καρύδας

Πανακότα με Γάλα Καρύδας

Ομάδα σύνταξης akros

Χαρακτηριστικά:
  • Χορτοφαγική

Ένα πανεύκολο και υγιεινό επιδόρπιο με την εξωτική γεύση της καρύδας!

Συστατικά

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα μπωλ με κρύο νερό τοποθετούμε τα φύλλα ζελατίνας μέχρι να μαλακώσουν.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας και τη ζάχαρη να ζεσταθούν, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Αποσύρουμε από τη φωτιά, στύβουμε απαλά τα φύλλα ζελατίνας και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν και να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο μίγμα.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Αφού το μίγμα κρυώσει λίγο, το μοιράζουμε σε γυάλινα ποτηράκια και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ώστε να πήξει η κρέμα.

Βήμα 5
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Γαρνίρουμε την κρέμα πανακότα με τσιπς καρύδας και φρέσκα φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Μοσχαράκι Γιουβέτσι με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
επόμενο
Σουπιές Τηγανητές με Πέστο Ελιάς
  • 958 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
4 φλυτζάνια γάλα καρύδας πλήρες
⅓ φλυτζανιού ζάχαρη
70g νιφάδες καρύδας
10g φύλλα ζελατίνης
8 φύλλα δυόσμος φρέσκος
κρύο νερό
προηγούμενο
Μοσχαράκι Γιουβέτσι με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
επόμενο
Σουπιές Τηγανητές με Πέστο Ελιάς