Μανιτάρια Δίρφυς

Μανιτάρια Δίρφυς

Η Εταιρία

H εταιρεία «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ» ανήκει στους δύο γεωπόνους Λευτέρη Λαχουβάρη και Θανάση Μαστρογιάννη οι οποίοι διαθέτουν βαθιά επιστημονική γνώση του αντικειμένου και δραστηριοποιούνται στο χώρο από το 1995. Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της, το Μάρτη του 2004 με ιδιόκτητη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής υποστρωμάτων καλλιέργειας μανιταριών δυναμικότητας 120τόνων εβδομαδιαίως, φρέσκων μανιταριών πλευρώτους, κίτρινων πλευρώτους και λεντινούλας έκτασης 7000m2. H παραγωγή των προϊόντων διεξάγεται σε πρότυπη μεταποιητική μονάδα 800m2.  Για την πλήρη διασφάλιση ποιότητας η εταιρεία εφαρμόζει ISO22000 και GlobalGap.

Στα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνονται ζυμαρικά με μανιτάρια , προιόντα τρούφας, σάλτσες , ορεκτικά σε λάδι, αποξηραμένα μανιτάρια, φαρμακευτικά μανιτάρια , και σνακ μανιταριών όπως σοκολάτα, μπισκότα και υποκατάστατο καφέ.
Στα πλαίσια βελτίωσης και ανάπτυξης προϊόντων  με υψηλά διατροφικά και βιονεργά χαρακτηριστικά η «Μανιτάρια Δίρφυς»  συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (εργαστήριο Γενικής & γεωργ. Μικροβιολογίας), το Χαροκόπειο και με το πανεπιστήμιο του Hohenhaim της Στουτγάρδης.

Η εταιρεία έχει αποσπάσει διάφορα βραβεία και διακρίσεις, ενώ έχει αποτελέσει αντικείμενο αρθρογραφίας σε δεκάδες άρθρα έγκριτων δημοσιογράφων του χώρου γαστρονομίας.

Μοναδικές γεύσεις και αρώματα, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, συνδυάζονται με άρτια επιμελημένες ετικέτες που αναφέρουν έγκυρες διατροφικές αναλύσεις και χρήσιμους διατροφικούς  ισχυρισμούς  για να εντάξετε τα μανιτάρια μας στο καθημερινό σας διαιτολόγιο.

Προϊόντα

Φωτογραφίες

Βίντεο