Υποκατηγορίες & Φίλτρα »
Αντικείμενα 1-4 από 4 συνολικά
Αντικείμενα 1-4 από 4 συνολικά

Αρωματικά Λάδια

Τα αρωματικά λάδια προκύπτουν από την προσθήκη μυρωδικών και μπαχαρικών σε καλής ποιότητας ελαιόλαδο. Δενδρολίβανο, ρίγανη, σκόρδο, εσπεριδοειδή, μανιτάρια χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο για να δώσουν αρωματικό χαρακτήρα σε ένα λάδι. Τα αρωματικά λάδια ταιριάζουν θαυμάσια σε μια πράσινη σαλάτα, σε ζυμαρικά, σε μπρουσκέτες, σε σαλάτες οσπρίων, σε βραστά και ψητά λαχανικά, σε ψαρικά και κρέας.