Υποκατηγορίες & Φίλτρα »
Αντικείμενα 1-3 από 3 συνολικά
Αντικείμενα 1-3 από 3 συνολικά

Ρεβύθια

Το ρεβίθι έχει υψηλή βιολογική αξία και μπορεί να χαρακτηριστεί ισάξιο του κρέατος. Φυτικές ίνες, υδατάνθρακες, φολικό οξύ αλλά και πολλές βιταμίνες, άλατα, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο περιέχονται στα ρεβύθια. Συνήθως το συναντάμε μαγειρεμένο σαν σούπα, σαν σαλάτα ή στο φούρνο. Επίσης, στη νησιωτική κυρίως Ελλάδα, είναι συνηθισμένοι οι ρεβυθοκεφτέδες και η ρεβυθάδα.