Κρέμα με Αφρώδες Κρασί
Ομάδα σύνταξης akros
Ένα θαυμάσιο και δροσερό επιδόρπιο!
Συστατικά
-
8 ασπράδια αυγών
-
150ml κρασί αφρώδες
-
150g ζάχαρη
-
500g κρέμα γάλακτοςελαφρά χτυπημένη
-
λίγα φυλλαράκια δυόσμου
Οδηγίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)
Moscato d’ Asti Λευκό | Truffle Hunter Leda DOCG
(Visited 1.424 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Χτυπάμε με τον αυγοδάρτη τα ασπράδια των αυγών και τα τοποθετούμε σε μπεν μαρί μαζί με τη ζάχαρη και το αφρώδες κρασί. Ανακατεύουμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνει ένα λείο και πηχτό μίγμα.
Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Τοποθετούμε την κρέμα σε ποτηράκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Γαρνίρουμε με φυλλαράκια δυόσμου και φρούτα του δάσους και σερβίρουμε.
Συστατικά
Προσαρμογή Μερίδων:
8 ασπράδια αυγών | |
150ml κρασί αφρώδες | |
150g ζάχαρη | |
500g κρέμα γάλακτος | |
λίγα φυλλαράκια δυόσμου |