
Παντζαροσαλάτα με Καρύδια και Ξινόμηλα
Ομάδα σύνταξης akros
Μία θαυμάσια και εντυπωσιακή σαλάτα!
Συστατικά
-
400g παντζάριακαθαρισμένα και βρασμένα
-
400g καρυδόψιχαχονδροτριμμένη
-
1Kg ξινόμηλα
-
500g γιαούρτι στραγγιστό
-
2 κ.σ. ξίδι λευκό
-
4 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
-
Αλάτι
Οδηγίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)
Παντζάρι Σαλάτα | Γεννά την Παράδοση
Καρυδόψιχα BIO | Βιοβλαστός
Οπωρικών Ξύδι με Δυόσμο | Αμαλί Κεράσματα
Nature Blessed | Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Χαμηλή Οξύτητα | Nature Blessed
Ανθός Αλατιού σε Νιφάδες | Φυσικό Θαλασσινό Αλάτι | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Τρίβουμε τα παντζάρια στον τρίφτη του κρεμμυδιού. Καθαρίζουμε τα ξινόμηλα και τα τρίβουμε και αυτά στον τρίφτη του κρεμμυδιού.
Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το ξίδι και το αλάτι.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε μία στρώση ξινόμηλα, μία στρώση παντζάρια, μία στρώση από το μίγμα γιαουρτιού και λίγη καρυδόψιχα.
Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά τελειώνοντας με το μίγμα γιαουρτιού. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη καρυδόψιχα και τοποθετούμε τη σαλάτα στο ψυγείο.
Σερβίρουμε τη σαλάτα δροσερή σαν συνοδευτικό σε πιάτα με ψητό κρέας.
Συστατικά
400g παντζάρια | |
400g καρυδόψιχα | |
1Kg ξινόμηλα | |
500g γιαούρτι στραγγιστό | |
2 κ.σ. ξίδι λευκό | |
4 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο | |
Αλάτι |