fbpx
0 0
Παντζαροσαλάτα με Καρύδια και Ξινόμηλα

Παντζαροσαλάτα με Καρύδια και Ξινόμηλα

Ομάδα σύνταξης akros

Μία θαυμάσια και εντυπωσιακή σαλάτα!

Συστατικά

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Τρίβουμε τα παντζάρια στον τρίφτη του κρεμμυδιού. Καθαρίζουμε τα ξινόμηλα και τα τρίβουμε και αυτά στον τρίφτη του κρεμμυδιού.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το ξίδι και το αλάτι.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα μπολ τοποθετούμε μία στρώση ξινόμηλα, μία στρώση παντζάρια, μία στρώση από το μίγμα γιαουρτιού και λίγη καρυδόψιχα.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά τελειώνοντας με το μίγμα γιαουρτιού. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη καρυδόψιχα και τοποθετούμε τη σαλάτα στο ψυγείο.

Βήμα 5
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σερβίρουμε τη σαλάτα δροσερή σαν συνοδευτικό σε πιάτα με ψητό κρέας.

προηγούμενο
Κρέμα με Αφρώδες Κρασί
επόμενο
Βελουτέ Σούπα με Μανιτάρια Shiitake
  • 508 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
400g παντζάρια καθαρισμένα και βρασμένα
400g καρυδόψιχα χονδροτριμμένη
1Kg ξινόμηλα
500g γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. ξίδι λευκό
4 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι
προηγούμενο
Κρέμα με Αφρώδες Κρασί
επόμενο
Βελουτέ Σούπα με Μανιτάρια Shiitake