Τορτελίνια με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Βαγγέλης Δρίσκας – Chef & Food Writer
Μία απλή, γρήγορη και γευστική πρόταση, για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά.
Συστατικά
-
2 πακέτα τορτελίνι με τυριά
-
1 βάζο Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
-
100γρ. τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι
-
φύλλα φρέσκου βασιλικού
-
ελαιόλαδο
Οδηγίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)
Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας | Συμπυκνωμένη Έτοιμη Σάλτσα | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
TIPS
Αντί για τορτελίνια, μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε 500γρ. από οποιοδήποτε ζυμαρικό της αρεσκείας σας.
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ
Προτείνουμε ένα ελαφρύ κόκκινο κρασί, όπως «Ε» Μεγαπάνος | Ερυθρός Ξηρός | Οινοποιία Α. Μεγαπάνος
Αδειάστε όλη την ποσότητα της Μαγειρεμένης Σάλτσας Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ σε μία μικρή κατσαρόλα ή σε ένα τηγάνι και αφήστε την για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά για να ζεσταθεί.
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Στραγγίστε τα και χωρίς να τα ξεπλύνετε, ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο.
Μοιράστε τα ζυμαρικά και τη σάλτσα στα πιάτα και σερβίρετε με την παρμεζάνα ή το κεφαλοτύρι και με τα φύλλα του φρέσκου βασιλικού.
Συστατικά
2 πακέτα τορτελίνι με τυριά | |
1 βάζο Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ | |
100γρ. τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι | |
φύλλα φρέσκου βασιλικού | |
ελαιόλαδο |