fbpx
0 0
Μους Σοκολάτας Χωρίς Αυγά

Μους Σοκολάτας Χωρίς Αυγά

Ομάδα σύνταξης akros

Μία ανάλαφρη μους που ταιριάζει απίστευτα με φρέσκα φρούτα!

Συστατικά

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα μπεν-μαρί ρίχνουμε τη σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια και τη λιώνουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αποκτήσει εντελώς λεία υφή.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε το γάλα και το ενσωματώνουμε με τη σοκολάτα. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Βγάζουμε την κρέμα γάλακτος από το ψυγείο και τη χτυπάμε σε σαντιγί. Την προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιογενές.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Μοιράζουμε της μους σε γυάλινα ποτηράκια και βάζουμε στο ψυγείο να πήξει.

Βήμα 5
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σερβίρουμε γαρνίροντας με κακάο και φύλλα δυόσμου και συνοδεύουμε με μπισκότα σαβαγιάρ και φρέσκα φρούτα.

προηγούμενο
Τάρτα Μήλου με Τραγανό Κραμπλ
επόμενο
Πέτουρα με Πέστο Μανιταριών
  • 550 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
200g σοκολάτα κουβερτούρα
250ml κρέμα γάλακτος
50ml γάλα αγελαδινό
50g κακάο σε κομμάτια
8 σαβαγιάρ
λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου
προηγούμενο
Τάρτα Μήλου με Τραγανό Κραμπλ
επόμενο
Πέτουρα με Πέστο Μανιταριών