fbpx
0 0
Μίνι Vegan Cheesecake Φράουλας

Μίνι Vegan Cheesecake Φράουλας

Ομάδα σύνταξης akros

Οι φρέσκιες ανοιξιάτικες φράουλες εμπνέουν για δροσερά mini cheesecake!

Συστατικά

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Μουλιάζουμε τα κάσιους για 4-6 ώρες.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Στο μπλέντερ, θρυμματίζουμε τα αμύγδαλα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους χουρμάδες, και την κινόα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε 6 φορμάκια για muffins απλώνουμε αντικολλητικά χαρτάκια και γεμίζουμε μέχρι τη μέση με το μείγμα από τα αμύγδαλα.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Στραγγίζουμε καλά τα κάσιους, τα προσθέτουμε σε καθαρό μπλέντερ μαζί με το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης και 8 φράουλες και αναμιγνύουμε καλά.

Βήμα 5
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Γεμίζουμε με το κρεμώδες μείγμα τα φορμάκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 4-6 ώρες.

Βήμα 6
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Βγάζουμε τα φορμάκια από την κατάψυξη 30 λεπτά πριν σερβίρουμε τα cheesecakes. Ξεφορμάρουμε χρησιμοποιώντας τα αντικολλητικά χαρτάκια και γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες.

προηγούμενο
Κέικ με Κράνμπερι και Πορτοκάλι
  • 1.390 Προβολές
  • Μερίδες 6
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 κούπα κάσιους
½ κούπα γάλα καρύδας
½ κούπα αμύγδαλα
½ κούπα χουρμάδες
1 κ. σ. κινόα
14 φράουλες
1 κ. γλ. σιρόπι αγαύης
προηγούμενο
Κέικ με Κράνμπερι και Πορτοκάλι