fbpx
0 0
Τιραμισού Χωρίς Αυγά

Τιραμισού Χωρίς Αυγά

Ομάδα σύνταξης akros

Ένα λαχταριστό, εύκολο και ανάλαφρο τιραμισού!

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)

Βιολογικός Στιγμιαίος Καφές Arabica Papua New Guinea Χωρίς Ζάχαρη | Clipper
Vatos Μπράντυ Αρώνια | Μυρωμένη Βάτος
Σκόνη Κακάο Χωρίς Ζάχαρη | Για Ροφήματα Σοκολάτας ή Ζαχαροπλαστική Χρήση | Valrhona

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ

Συνοδεύουμε με το Vatos Λικέρ Αρώνια | Μυρωμένη Βάτος σερβιρισμένο με θρυμματισμένο πάγο.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το τυρί, την κρέμα γάλακτος και την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε απαλά, μέχρι να γίνει ένα μίγμα ομοιογενές.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τον καφέ και το μπράντυ και ανακατεύουμε.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Παίρνουμε ένα μεσαίο ταψί. Στρώνουμε μία σειρά σαβαγιάρ, τα οποία έχουμε βουτήξει στιγμιαία στο μίγμα ποτού και καφέ. Από πάνω απλώνουμε μία ποσότητα κρέμας.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες στρώσεις σαβαγιάρ και κρέμας μέχρι να σωθούν τα υλικά. Βάζουμε το τιραμισού για 3 τουλάχιστον ώρες στο ψυγείο να παγώσει.

Βήμα 5
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Λίγο πριν σερβίρουμε το τιραμισού, πασπαλίζουμε με κακάο την επιφάνεια και γαρνίρουμε με κόκκους καφέ.

προηγούμενο
Σουπιές Τηγανητές με Πέστο Ελιάς
  • 15 Προβολές
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

300g σαβαγιάρ
500g τυρί μασκαρπόνε
1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος ελαφρά χτυπημένη
2 φλυτζάνια καφές στιγμιαίος
½ φλυτζάνι μπράντυ
4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
3 κ.σ. κακάο
προηγούμενο
Σουπιές Τηγανητές με Πέστο Ελιάς