Lymperis Estate

Lymperis Estate

Η Εταιρία

Lymperis Estate

Στις πλαγιές της Βοιωτίας, στην περιοχή της αρχαίας πόλης Άσκρα, εκτείνονται οι ιδιόκτητοι ελαιώνες του Κτήματος Λυμπέρη. Κοντά στην αρχαία πόλη Άσκρα, που σήμερα θεωρείται η πατρίδα του ποιητή Ησίοδου, βρισκόταν η Κοιλάδα των Μουσών, ένα ιερό δάσος και τόπος έμπνευσης, όπου στην Αρχαία Ελλάδα λατρεύονταν οι Μούσες ως θεότητες-προστάτιδες της λογοτεχνίας, της επιστήμης και των τεχνών. Σε αυτόν τον μυθικό τόπο, η οικογένειά μας συνδυάζει το πολύτιμο δώρο της γης, την ελιά, με το σεβασμό για τη φύση και τη βαθιά γνώση της ελαιοποίησης, και δημιουργεί το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Askra The Valley of Muses.

Το Askra Τhe Valley of Muses είναι ένα ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, ψυχρής έκθλιψης και παράγεται από προσεχτικά διαλεγμένες ελιές που έχουν συλλεχθεί με το χέρι, από ελαιόδενδρα που καλλιεργούνται με παραδοσιακές μεθόδους σε οικογενειακά κτήματα στην περιοχή της Βοιωτίας. Η διαδικασία της ελαιοποίησης ξεκινά την ίδια μέρα της συγκομιδής, με σύγχρονες μεθόδους που σέβονται το περιβάλλον, με απόλυτα φυσικό τρόπο, ώστε να διατηρήσουμε την υπέροχη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του καρπού της ελιάς. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με κορυφαίο εξοπλισμό και είναι πλήρως πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000:2018, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015.

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ASKRA The Valley of Muses είναι ένα μονοποικιλιακό ελαιόλαδο και προέρχεται αποκλειστικά από την ποικιλία ελιάς Μεγαρίτικη. Χαρακτηρίζεται από πλούσια και απαλή γεύση, με διακριτική παρουσία του πικρού και του πικάντικου, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο στη χρήση του.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, καθώς το ASKRA The Valley of Muses έχει ήδη αναγνωρισθεί στο εξωτερικό και έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως:

Canada International Olive Oil Competitions

Dubai Olive Oil Competition

London International Olive Oil Competitions

Dubai International Taste Awards

Berlin Global Olive Oil Awards

Σήμερα εμείς, η τέταρτη γενιά, συνεχίζουμε την οικογενειακή παράδοση με απόλυτη αφοσίωση στο όραμά μας: να παράγουμε υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο, πλούσιο σε πολυφαινόλες και θρεπτικά συστατικά, και να μοιραζόμαστε αυτό το πολύτιμο αγαθό υγείας και ευεξίας με τους ανθρώπους όλου του πλανήτη!

 

Προϊόντα

Φωτογραφίες