Οινοποιείο Λαυκιώτη

Οινοποιείο Λαυκιώτη

Η Εταιρία

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ
Tότε, το 1963, η οικογένεια Λαυκιώτη, άρχισε να οινοποιεί μερικές από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες στις Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας.Σήμερα με την εμπειρία των 40 χρόνων, επιλέγει τους καταλληλότερους αμπελώνες, οινοποιεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και ωριμάζει τα κρασιά της σε δρύινα γαλλικά βαρέλια στην κλιματιζόμενη κάβα της.
Τα κρασιά Λαυκιώτη, τα απολαμβάνουν στις πατρίδες τους Γερμανοί, Σουηδοί, Βέλγοι, Αυστριακοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πολωνοί, Άγγλοι, Τσέχοι, Αμερικάνοι, Ολλανδοί, Αυστραλοί και Δανοί, Ελβετοί και Καναδοί.
Στην Ελλάδα θα τα συναντήσετε σε επιλεγμένα εστιατόρια και κάβες.
 
ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΕΣ
Σε χώρους ανακαινισμένους και κατάλληλα διαμορφωμένους, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάζουν κρασιά (ακόμα και ειδικές παραγωγές) παρέα με μικρογεύματα.
Επίσης ξεναγούνται στο οινοποιείο, ενημερώνονται για την δημιουργία του κρασιού από τους οινοποιούς και γνωρίζουν τον οινικό κόσμο των Αρχαίων Κλεωνών και της Νεμέας από video wall.
Οι επισκέψεις στο οινοποιείο γίνονται κάθε μέρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, μετά από ένα τηλεφώνημα στο 2746 0 31000.
 

Προϊόντα

Φωτογραφίες