Delimenti

Delimenti

Η Εταιρία

Η Delimenti ιδρύθηκε για να δημιουργήσει premium προϊόντα παντρεύοντας αγνές ελληνικές πρώτες ύλες ώστε να πετύχει εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς.
Κάθε συνταγή της Delimenti  περιέχει τρία μοναδικά χαρακτηριστικά: Μεράκι, Πάθος, Δημιουργικότητα, τα οποία δένουν αρμονικά με τις αγνές πρώτες ύλες, παράγοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
Στην αναζήτηση των κατάλληλων συνταγών πραγματοποιήσαμε ένα ταξίδι στον χρόνο, σε τόπους και πρόσωπα γνώριμα, ανακαλύπτοντας τις απαρχές της ανάγκης  για διατήρηση ενός τόσο εκλεκτού προϊόντος στο καθημερινό τραπέζι. Αυτή η ανάγκη είναι που δημιούργησε κάτι τόσο μοναδικό. Επιστρέφοντας στο σήμερα, χρησιμοποιώντας τη γνώση του χθες, μεταφέρουμε  στο τραπέζι σας τις γεύσεις αυτές με μια δημιουργική ματιά.
Αυτό που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Delimenti είναι η επιμονή στην επιλογή εξαιρετικής ποιότητας πρώτων υλών και στις πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες παραγωγής, οι οποίες εξασφαλίζονται από αυστηρά πρότυπα.
Όλα αυτά διαφοροποιούν την Delimenti και κάνουν τα προϊόντα της μοναδικά. Εμπλουτίζοντας την κουζίνα σας με τα προϊόντα μας και χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας μπορείτε να μετατρέψετε κλασικές γεύσεις σε gourmet δημιουργίες. Η χρήση των προϊόντων Delimenti ευθύνεται για ένα εξαιρετικό γαστρονομικό αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες

Βίντεο