Minoan Gaia

Minoan Gaia

Η Εταιρία

Η Minoan Gaia είναι μια νέα κρητική επωνυμία, η οποία έχει ως όραμα της την προβολή της Κρητικής πολιτισμικής-γαστρονομικής πρότασης ζωής διεθνώς και την προώθηση ποιοτικών και καινοτόμων κρητικών παραδοσιακών προϊόντων.
Η μοναδικότητα των προϊόντων της έγκειται στο γεγονός ότι είναι απολύτως υγιεινά, φυσικά, αυθεντικά και διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα. Συσκευάζονται, εμφιαλώνονται και τυποποιούνται σε μονάδες της Κρήτης που εφαρμόζουν σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005  και IFS. Επιπλέον, διαθέτουν βραβευμένες, καινοτόμες συσκευασίες για τις οποίες πηγή έμπνευσης και δημιουργίας αποτελεί ο Μινωικός πολιτισμός και πιο συγκεκριμένα η Μεγάλη Θεά των Μινωιτών, η Μητέρα – Γη, από την οποία και προκύπτει η επωνυμία των προϊόντων τους, ΜΙΤΕRRA.
Με όραμα τη διάδοση του Μινωικού πολιτισμού αλλά και της Κρητικής γαστρονομικής πρότασης ζωής η Minoan Gaia συνδέει την παράδοση με την τεχνογνωσία και την καινοτομία. Χρησιμοποιώντας τοπικές ποιοτικές πρώτες ύλες δημιουργεί προϊόντα που προωθούν τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της Κρήτης.
Τα πρώτα νέα πιστοποιημένα προϊόντα της εταιρείας ανήκουν στην κατηγορία της αρτοποιίας, του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και του θυμαρίσιου μελιού με αρωματικά βότανα & πεύκο. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της εταιρείας σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα και το Εξωτερικό (Ευρώπη & Αμερική).

Φωτογραφίες