Η Ανδρίτσαινα

Η Ανδρίτσαινα

Η Εταιρία

Από το 2006, αποφασίσαμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο περήφανοι είμαστε για τα προϊόντα που παράγουμε και για τις γεύσεις που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Παντρέψαμε την παράδοση και τα αγνά υλικά, με την σύγχρονη τεχνολογία τροφίμων και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και σας καλούμε να δοκιμάσετε τα αγνά ζυμαρικά μας, έτσι όπως τα έφτιαχναν και οι παππούδες μας από τις αρχές του 19ου αιώνα.

Ποιοί είμαστε
Με καταγωγή από την ιστορική Ανδρίτσαινα και με απόλυτη πίστη στην οικογένεια και την παράδοση,  ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με κύρια επιθυμία να μεταφέρουμε την ποιότητα και την πλούσια γεύση των ζυμαρικών μας, όπως την γνωρίσαμε και εμείς μεγαλώνοντας.

Τι κάνουμε
Τα χρόνια που πέρασαν και οι εμπειρίες που αποκομίσαμε απο την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, μας έφεραν ακόμα πιο κοντά στο τραπέζι του κάθε καταναλωτή βοηθώντας στην ανάπτυξη μας.

Επενδύσαμε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις παντρεύοντας την παράδοση χρόνων με ολοκαίνουρια μηχανήματα που μας επιτρέπουν να εκσυγχρονίσουμε τη διαδικασία παραγωγής μας, χωρίς όμως να κάνουμε κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα.
Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν και το επιστέγασμα ήταν η βράβευσή μας με πιστοποιητικό ISO 22000 για τις εγκαταστάσεις μας, αλλά και για το πολύπειρο έμψυχο δυναμικό που αποτελεί τη βάση της παραγωγικής μας διαδικασίας.

Πως το κάνουμε
Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τους παραγωγούς που μας προμηθεύουν πρώτες ύλες, και τους διαλέγουμε με γνώμονα την φρεσκάδα, την υψηλή ποιότητα χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες και συντηρητικά που αλλοιώνουν τα προϊόντα.
Η συνταγή μας είναι ένα πατροπαράδοτο επτασφράγιστο οικογενειακό μυστικό που έχει αντέξει εδώ και αρκετά χρόνια και σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα υλικά μας δημιουργούν τη γεύση που όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν για να την προσθέσουν στο τραπέζι τους.

Γιατί το κάνουμε
Πρέπει να σας δώσουμε να καταλάβετε πως για τους ανθρώπους της Ανδρίτσαινας δεν είστε απλά οι πελάτες μας που απολαμβάνουν τα χειροποίητα ζυμαρικά μας. Για μας είστε οι φίλοι μας που θέλουμε να σας δώσουμε να γευτείτε ότι καλύτερο έχει περάσει από το δικό μας τραπέζι τα τελευταία 150 χρόνια!!!
Μεγαλώνοντας η εταιρεία μας χρόνο με το χρόνο μας δημιουργεί αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς, τους φίλους μας, που προτιμούν τα προϊόντα μας και μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε πως μπορούμε να γίνουμε οι πρεσβευτές της ελληνικής διατροφής και των αγνών προϊόντων μας που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φωτογραφίες