Το Κρεοπωλείον

_VDL4418«Το Κρεοπωλείον» του Γιώργου Μανταλάρα στην Κυψέλη είναι ένα σύγχρονο κρεοπωλείο.  Και ο Γιώργος Μανταλάρας είναι ένας κρεοπώλης με σύγχρονη άποψη.

Με καταγωγή από την Καρδίτσα, με πατέρα και αδελφό κρεοπώλη, όντας ο ίδιος απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, αθλητής του δεκάθλου και Βαλκανιονίκης, ο Γιώργος γνωρίζει πολύ καλά τί σημαίνει σωστή διατροφή και καλό κρέας.

Από «Το Κρεοπωλείον» μπορεί κανείς να προμηθευτεί:

  1. Επιλεγμένα κρέατα από ελληνικές φάρμες σε ειδικές κοπές: Αρνί και κατσίκι από τη Λάρισα, μοσχάρι από τα Τρίκαλα, χοιρινά από την Καρδίτσα, κουνέλι από τα Μέγαρα, κοτόπουλα από την Άρτα.
  1. Λαχταριστές, χειροποίητες λιχουδιές με κρέας που ετοιμάζονται στο αδειοδοτημένο παρασκευαστήριο του «Κρεοπωλείον» σε καθημερινή βάση, πάντα με φρέσκα λαχανικά & μυρωδικά: χειροποίητα σουβλάκια από κοτόπουλο ή χοιρινό, μπιφτέκια γαλοπούλας, μεγάλες μοσχαρίσιες μπιφτέκες γεμιστές με τυριά, κεμπάπ από πρόβατο και μοσχάρι, σνιτσελάκια κοτόπουλου με παρμεζάνα, χοιρινά μπριζολάκια με διάφορες μαρινάδες, ρολάκια κοτόπουλου ή χοιρινού κ.ά.

Από «Το Κρεοπωλείον»  μπορεί κανείς να προμηθευτεί το κρέας που επιθυμεί, σε ειδικές κοπές, σύμφωνα με τις δικές του διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις (π.χ. κοτόπουλο τεμαχισμένο για ψήσιμο στο γκριλ, χωρίς πέτσα). Ή να παραγγείλει μπιφτέκια, κεφτέδες κ.λπ. με περισσότερο ή λιγότερο αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κρεμμύδι κ.ο.κ.

Και όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα! Με ένα κλικ η παραγγελία παραδίδεται την επόμενη μέρα στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης. Τόσο απλά!

Ποιότητα, πρωτοτυπία, εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές … Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας  του Γιώργου Μανταλάρα και της ομάδας του «Κρεοπωλείον».

Logo Kreopoleion
Παξών 24-26 & Κερκύρας, Κυψέλη, Τ: 210 8821616, facebook.com/tokreopoleion