fbpx
0 0
Πίτσα με Καπνιστό Απάκι

Πίτσα με Καπνιστό Απάκι

Ομάδα σύνταξης akros

Το περίφημο κρητικό αλλαντικό θα χαρίσει την απόλυτη απόλαυση στον αληθινό foodie.

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)

Βάση Πίτσας Χωρίς Γλουτένη | Dr Schar
Γραβιέρα Σπηλιάς Παλαιωμένη 12 Μηνών | Bliss Point
Απάκι Χοιρινό Καπνιστό | Κτήμα Βαβουράκη
Sotirali BIO Blend |Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΒΙΟ | Sotirale Family

TIPS

Το καπνιστό απάκι έχει την απαιτούμενη αλμυρότητα, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσουμε αλάτι.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ

Μία παγωμένη μπύρα είναι ιδανική για αυτή την πίτσα με τη γευστική πολυπλοκότητα που της χαρίζει το κρητικό απάκι.

(Visited 674 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι και βάζουμε μέσα την έτοιμη βάση πίτσας.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Απλώνουμε πάνω στη ζύμη το τριμμένο τυρί και τοποθετούμε το απάκι κομμένο σε λεπτές φέτες.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Ραντίζουμε την πίτσα με ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Γαρνίρουμε με φυλλαράκια φρέσκου δενδρολίβανου, κόβουμε την πίτσα σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Superfood Lattes
επόμενο
Πίτσα με Άγρια Μανιτάρια και Λάδι Τρούφας
  • 674 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 έτοιμη βάση πίτσας
150g γραβιέρα τριμμένη
200g απάκι
λίγο ελαιόλαδο
λίγο δενδρολίβανο φρέσκο
προηγούμενο
Superfood Lattes
επόμενο
Πίτσα με Άγρια Μανιτάρια και Λάδι Τρούφας