Πέννες Αραμπιάτα με Λουκάνικο και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Βαγγέλης Δρίσκας – Chef & Food Writer
Μία εύκολη συνταγή για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων!
Συστατικά
-
500 γρ πένες
-
1 κρεμμύδι ξερόψιλοκομμένο
-
2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδουμε ελαιόλαδο ή με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
-
400γρ. χωριάτικα λουκάνικα
-
2 τσίλι πιπεριέςψιλοκομμένες
-
100 ml λευκό κρασί
-
1 βάζο Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
-
ελαιόλαδο
Οδηγίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)
Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας | Συμπυκνωμένη Έτοιμη Σάλτσα | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Πολτός Σκόρδου με Ελαιόλαδο | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Πολτός Σκόρδου με Μείγμα Αρωματικών | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ
Προτείνουμε ένα κόκκινο κρασί από Αγιωργίτικο σταφύλι, όπως τη Νεμέα Κορωνιώτη | ΠΟΠ Νεμέα Ερυθρός Ξηρός Παλαιωμένος | Οινοποιία Κορωνιώτη
Κόψτε τα λουκάνικα σε φέτες και σοτάρετε τα μαζί με το κρεμμύδι και τον πολτό σκόρδου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ σε λίγο ελαιόλαδο. Αφήστε τα για 4-5 λεπτά σε δυνατή φωτιά και σβήστε με το κρασί.
Μετά από 2-3 λεπτά ρίξτε τη Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ και τις τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες. Αφήστε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
Βράστε τις πένες σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε τες. Ανακατέψτε με τη σάλτσα και σερβίρετε.
Συστατικά
500 γρ πένες | |
1 κρεμμύδι ξερό | |
2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου | |
400γρ. χωριάτικα λουκάνικα | |
2 τσίλι πιπεριές | |
100 ml λευκό κρασί | |
1 βάζο Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ | |
ελαιόλαδο |