Ελαφρύ Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γλυκό Βύσσινο
akros food
Κουζίνα:
Ένα δροσερό, ελαφρύ και πολύ απολαυστικό επιδόρπιο!
Συστατικά
-
500γρ. στραγγιστό γιαούρτι
-
2 φλ. κρέμα γάλακτοςχτυπημένη
-
1/2 φλ. γλυκό κουταλιού βύσσινο
-
2 κ.σ. λικέρ περγαμόντο
-
4 κ.σ. ζάχαρη
-
λίγη σοκολάτα λευκήτριμμένη
Οδηγίες
Προϊόντα από www.akros.gr που χρησιμοποιήσαμε
Γλυκό Κουταλιού Βύσσινο 440g – Pella’s Delicacies
Vatos Λικέρ Περγαμόντο 200ml – Μυρωμένη Βάτος
(Visited 6.115 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το λικέρ και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γίνει ένα μίγμα ομοιογενές.
Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει.
Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο
Για το σερβίρισμα: σε γυάλινα ποτηράκια βάζουμε μία κουταλιά γλυκό βύσσινο, μία κουταλιά κρέμα, άλλη μία κουταλιά γλυκό, μία κρέμα και γαρνίρουμε με την τριμμένη σοκολάτα.
Συστατικά
500γρ. στραγγιστό γιαούρτι | |
2 φλ. κρέμα γάλακτος | |
1/2 φλ. γλυκό κουταλιού βύσσινο | |
2 κ.σ. λικέρ περγαμόντο | |
4 κ.σ. ζάχαρη | |
λίγη σοκολάτα λευκή |