fbpx
0 0
Ελαφρύ Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γλυκό Βύσσινο

Ελαφρύ Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γλυκό Βύσσινο

akros food

Ένα δροσερό, ελαφρύ και πολύ απολαυστικό επιδόρπιο!

Συστατικά

Οδηγίες

Share

Προϊόντα από www.akros.gr που χρησιμοποιήσαμε

Γλυκό Κουταλιού Βύσσινο 440g – Pella’s Delicacies
Vatos Λικέρ Περγαμόντο 200ml – Μυρωμένη Βάτος

(Visited 6.115 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το λικέρ και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γίνει ένα μίγμα ομοιογενές.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Για το σερβίρισμα: σε γυάλινα ποτηράκια βάζουμε μία κουταλιά γλυκό βύσσινο, μία κουταλιά κρέμα, άλλη μία κουταλιά γλυκό, μία κρέμα και γαρνίρουμε με την τριμμένη σοκολάτα.

προηγούμενο
Ανοιξιάτικο Ριζότο με Σαφράν
επόμενο
Burger με Ψαρονέφρι και Σπιτική Σάλτσα BBQ
  • 6.115 Προβολές
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη
προηγούμενο
Ανοιξιάτικο Ριζότο με Σαφράν
επόμενο
Burger με Ψαρονέφρι και Σπιτική Σάλτσα BBQ