Cookies με Καρύδα, Βούτυρο Αμυγδάλου και Φράουλες
Ομάδα σύνταξης akros
Μια λαχταριστή συνταγή για vegan cookies με καρύδα και φρέσκιες φράουλες!
Συστατικά
-
6 κουταλιές λάδι καρύδας
-
½ κούπα ζάχαρη καρύδας
-
¼ της κούπας γάλα
-
¼ της κούπας σιρόπι σφενδάμου
-
⅔ της κούπας βούτυρο αμυγδάλου
-
2 κούπες βρώμη
-
10 φράουλεςμεσαίες
-
¾ της κούπας καρύδατριμμένη
-
¼ της κούπας μαύρη σοκολάτα
Οδηγίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)
Λάδι Καρύδας για Μαγειρική Άοσμο | Βιολογικό Vegan | Biona
Ωμό Βούτυρο Αμυγδάλου | Sun & Seed
Βιολογική Ζάχαρη Καρύδας | GreenBay
Σιρόπι Αγαύης με Σφένδαμο | Biona
Νιφάδες Βρώμης Μικρές Χωρίς Ζάχαρη | Bauckhof
Τρίμμα Καρύδας Αποξηραμένης | Βιολογικό Vegan | GreenBay
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι καρύδας, τη ζάχαρη καρύδας, το σιρόπι σφενδάμου και το γάλα και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να πάρει μία βράση ανακατεύοντας τακτικά.
Μόλις βράσει, σβήνουμε τη φωτιά και αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο αμυγδάλου και τις φράουλες και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη βρώμη και την τριμμένη καρύδα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Παίρνουμε περίπου 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα και το ρίχνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα μέχρι τα cookies να γίνουν σκληρά.
Για το σερβίρισμα λιώνουμε τη σοκολάτα και τη ρίχνουμε πάνω στα cookies.
Συστατικά
6 κουταλιές λάδι καρύδας | |
½ κούπα ζάχαρη καρύδας | |
¼ της κούπας γάλα | |
¼ της κούπας σιρόπι σφενδάμου | |
⅔ της κούπας βούτυρο αμυγδάλου | |
2 κούπες βρώμη | |
10 φράουλες | |
¾ της κούπας καρύδα | |
¼ της κούπας μαύρη σοκολάτα |