fbpx
0 0
Σάντουϊτς με Καγιανά και Καπνιστό Ψαρονέφρι

Σάντουϊτς με Καγιανά και Καπνιστό Ψαρονέφρι

Σταύρος Κουστένης, executive chef Caesar Restaurant, Ρόδος

Ένα χορταστικό, καθαρά ελληνικό σάντουιτς, που σερβίρεται με πράσινη σαλάτα.

Συστατικά

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σοτάρουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα στο τηγάνι με το ελαιόλαδο μέχρι να «μαραθεί» και να βγάλει τα υγρά της. Στην συνέχεια προσθέτουμε την έτοιμη σάλτσα για έξτρα γεύση και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε ολόκληρα τα αυγά και τα σπάμε σταδιακά μέσα στο τηγάνι με μια ξύλινη κουτάλα. Συνεχίζουμε για δύο λεπτά μέχρι να ψηθούν τα αυγά ανακατεύοντας δύο τρεις φορές.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σβήνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τη φέτα και το ψαρονέφρι. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Κόβουμε το φρατζολάκι στη μέση και το ψήνουμε. Όταν είναι έτοιμο, στο κάτω μέρος προσθέτουμε με ένα κουτάλι τη γέμιση του καγιανά και από πάνω το iceberg .

Βήμα 5
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Στη συνέχεια ρίχνουμε μια πρέζα αλάτι και κλείνουμε με το πάνω μέρος του ψωμιού.

Βήμα 6
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σερβίρουμε σε πιάτο και ανάμεσα στα δύο κομμάτια σάντουιτς βάζουμε ρόκα και ντομάτα.

προηγούμενο
Αυθεντική Ιταλική Πανακότα
επόμενο
Αυγά Σκραμπλ με Ντοματίνια και Δυόσμο
  • 763 Προβολές
  • Μερίδες 1
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
3 αυγά φρέσκα
2 τεμ. ντομάτες ώριμες κομμένες σε μικρά κομμάτια
4 κ. σ. ελαιόλαδο
200 γρ. τυρί φέτα σε κυβάκια
2 κ.σ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
200 γρ. ψαρονέφρι καπνιστό ψιλοκομμένο
2 φύλλα iceberg ψιλοκομμένα
Αλάτι
πιπέρι καγιέν
ρίγανη τριμμένη
Ψωμί τύπου φοκάτσια ή άλλο της αρεσκείας μας
προηγούμενο
Αυθεντική Ιταλική Πανακότα
επόμενο
Αυγά Σκραμπλ με Ντοματίνια και Δυόσμο