Μπριζόλες T-bone με ντοματίνια στο τηγάνι
«Το Κρεοπωλείον» – Γιώργος Μανταλάρας
Μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, για να απολαύσεις ένα θαυμάσιο κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος!
Συστατικά
-
2 τεμ. μοσχαρίσιa μπριζόλa T-bone
-
400γρ. ντοματίνιακομμένα στη μέση
-
1 ποτήρι λευκό κρασί
-
3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-
αλάτι θαλασσινό
Οδηγίες
Προϊόντα από www.akros.gr που χρησιμοποιήσαμε
Τ-bone Μοσχάρι με πιπέρια & λεμονοθύμαρο
Αμπελοτεμάχιο Vineyard No 3511738211 Λευκός BIO 750ml – Αμπελοτεμάχιο 211
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμ. Λευκοσίδηρο 500ml – Olymp
Ανθός Αλατιού 150g – Amvrosia Gourmet
Συνοδευτικό ποτό
Συνοδεύουμε με το ίδιο κρασί που χρησιμοποιήσαμε για το «σβήσιμο», το Αμπελοτεμάχιο Vineyard No 3511738211 Λευκός BIO 750ml – Αμπελοτεμάχιο 211,
και απολαμβάνουμε τη δροσερή οξύτητα και την αίσθηση πληρότητας στο στόμα.
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν καλά από κάθε πλευρά.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, αλάτι και λίγο νερό και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει το κρέας και να δέσουν τα αρώματα και οι γεύσεις.
Αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά και το σερβίρουμε ζεστό συνοδεύοντας με τηγανητές πατάτες.
Συστατικά
2 τεμ. μοσχαρίσιa μπριζόλa T-bone | |
400γρ. ντοματίνια | |
1 ποτήρι λευκό κρασί | |
3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο | |
αλάτι θαλασσινό |