fbpx
0 0
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Σταφίδες

Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Σταφίδες

akros food

Χαρακτηριστικά:
  • Χορτοφαγική

Ένα πανεύκολο επιδόρπιο με τη δροσιά του γιαουρτιού και τη γλύκα της ελληνικής σταφίδας.

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)

Κορινθιακή Σταφίδα Βοστίτσα ΠΟΠ 200g – Dioterra

Σταφίδα Σουλτανίνα ΠΓΕ Κρήτης | Αγροποιήματα Δερμιτζάκης

Καρύδι – Υγαία

Κρητικά Μικρά Παξιμάδια Κριθαρένια 400gr –  Τα Σφακιά

 

TIPS

1. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις σταφίδες με άλλα αποξηραμένα κόκκινα φρούτα, όπως cranberries, blueberries κ.λπ.
2. Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε κομμάτια φρέσκων φρούτων, όπως μήλα.

(Visited 1.834 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα μπωλ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και τα 150γρ. από τις σταφίδες.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το τριμμένο παξιμάδι με τα καρύδια και τα μοιράζουμε σε γυάλινα ποτήρια ή βαζάκια. Από πάνω ρίχνουμε το μίγμα γιαουρτιού και γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες σταφίδες.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Τοποθετούμε στο ψυγείο για 45 λεπτά και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Τάρτα με Κρέμα Μασκαρπόνε & Σύκα
επόμενο
Κέικ με Μέλι & Καρύδια
  • 1.834 Προβολές
  • Μερίδες 6
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
100γρ. σταφίδες μαύρες αποξηραμένες
100γρ. σταφίδες ξανθές αποξηραμένες
100γρ. παξιμάδια κρίθινα χοντροτριμμένα
100γρ. καρύδια θρυμματισμένα
600γρ. γιαούρτι στραγγιστό
6 κουτ. σούπας ζάχαρη
6 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
προηγούμενο
Τάρτα με Κρέμα Μασκαρπόνε & Σύκα
επόμενο
Κέικ με Μέλι & Καρύδια