fbpx
0 0
Σαλάτα Λάχανο με Απάκι και Ξινόμηλο

Σαλάτα Λάχανο με Απάκι και Ξινόμηλο

Ομάδα σύνταξης akros

Η δυνατή γεύση από το καπνιστό απάκι, η δροσιά του ξινόμηλου και η γλύκα από το dressing μελιού δένουν μοναδικά σε αυτή την υπέροχη σαλάτα!

Συστατικά

  • Για το dressing

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ το λάχανο, το καρότο, το μήλο, το σέλερι και τις σταφίδες και τα ανακατεύουμε.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Κόβουμε το απάκι σε λεπτές φετούλες και το ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 2-3 λεπτά.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Ρίχνουμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, το ξίδι, το αλκοολούχο ποτό, το μέλι και το αλατοπίπερο και δουλεύουμε στην γρήγορη ταχύτητα για 1-2 λεπτά. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το dressing και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Γαρνίρουμε με τις φετούλες από το απάκι, προσθέτουμε την καρυδόψιχα και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Πέτουρα με Πέστο Μανιταριών
επόμενο
Δαμάσκηνα με Καρύδια
  • 308 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
¼ λάχανο ψιλοκομμένο
1 Καρότο τριμμένο
1 μήλο πράσινο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. σταφίδες ξανθές
2 κ.σ. καρυδόψιχα
40γρ. απάκι
Για το dressing
5 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μηλόξιδο
1 κ.σ. αλκοολούχο ποτό
1 κ.σ. σταφίδες ξανθές
Αλάτι
Πιπέρι
προηγούμενο
Πέτουρα με Πέστο Μανιταριών
επόμενο
Δαμάσκηνα με Καρύδια