fbpx
0 0
Πίτσα με Γραβιέρα και Λιαστές Ντομάτες

Πίτσα με Γραβιέρα και Λιαστές Ντομάτες

Ομάδα σύνταξης akros

Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο! Παλαιωμένη γραβιέρα, λιαστά ντοματίνια και άγρια ρίγανη πάνω σε μια λεπτή ζύμη.

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)

Βιολογική Piadina Κλασσική | GreenBay
Αποξηραμένα Τοματίνια Cherry Σε Ηλιέλαιο | Geothermiki Hellas
Γραβιέρα Σπηλιάς Παλαιωμένη 12 Μηνών | Bliss Point
Ρίγανη BIO | Άρωμα Βουνού

TIPS

Η piadina είναι μια ιταλική λεπτή ζύμη, που μοιάζει με αραβική πίτα. Είναι εύπεπτη και εναλλακτικά γίνεται μια λεπτή και τραγανή βάση για πίτσα.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ

Ένα δροσερό ροζέ κρασί θα ταιριάξει υπέροχα με την πίτσα μας. Προτείνουμε το Ροζέ Νικολάου | Ροζέ Ξηρός Αγιωργίτικο (2018) ΒΙΟ | Κτήμα Νικολάου.

(Visited 74 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι και βάζουμε μέσα την piadina.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Απλώνουμε το τριμμένο τυρί, από πάνω τοποθετούμε τα λιαστά ντοματίνια και ραντίζουμε με λίγο λάδι από το βάζο.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Κόβουμε την πίτσα σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Πίτσα με Άγρια Μανιτάρια και Λάδι Τρούφας
επόμενο
Πίτσα Μεσογειακή
  • 74 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 piadina
125g γραβιέρα τριμμένη
200g ντοματίνια αποξηραμένα σε λάδι
λίγη ρίγανη
προηγούμενο
Πίτσα με Άγρια Μανιτάρια και Λάδι Τρούφας
επόμενο
Πίτσα Μεσογειακή