
Πίτσα Μεσογειακή
Ομάδα σύνταξης akros
Όλες οι μεσογειακές γεύσεις σε μία πλούσια και χορταστική πίτσα!
Συστατικά
-
1 έτοιμη βάση πίτσας
-
200g τυρί φέταθρυμματισμένη
-
100g γραβιέρα τριμμένη
-
8 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
-
8 λιαστές ντομάτες
-
8 ελιές πράσινεςεκπυρηνωμένες
-
8 Ελιές Καλαμώνεκπυρηνωμένες
-
1 κρεμμύδι ξερό
-
1 Πιπεριά πράσινη
-
λίγο ελαιόλαδο
-
λίγη ρίγανη
Οδηγίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)
Βάση Πίτσας Χωρίς Γλουτένη | Dr Schar
Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Βιολογική Φέτα ΠΟΠ | Nostos Fresh
Γραβιέρα με Θρούμπι Παλαιωμένη 5 Μηνών | Bliss Point
Αποξηραμένες Τομάτες Σε Ηλιέλαιο | Geothermiki Hellas
Μιξ Ελιές Πράσινες & Καλαμών Εκπ/νες Σνακ | Olymp
Ρίγανη BIO | Άρωμα Βουνού
Sotirali BIO Blend |Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο | Sotirale Family
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ
Μία παγωμένη μπύρα είναι ιδανική για να συνοδεύσουμε αυτή την πίτσα με την ποικιλία αρωμάτων και γεύσεων.
Κόβουμε τις ελιές σε ροδέλες, την πιπεριά και το κρεμμύδι σε κυβάκια.
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί για πίτσα, βάζουμε μέσα την έτοιμη βάση πίτσας και απλώνουμε πάνω στη ζύμη ομοιόμορφα την σάλτσα ντομάτας και από πάνω την τριμμένη γραβιέρα.
Προσθέτουμε τις λιαστές λιαστές ντομάτες, το κρεμμύδι, την πιπεριά, τις ελιές, τη θρυμματισμένη φέτα, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.
Κόβουμε την πίτσα σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.
Συστατικά
1 έτοιμη βάση πίτσας | |
200g τυρί φέτα | |
100g γραβιέρα τριμμένη | |
8 κ.σ. σάλτσα ντομάτας | |
8 λιαστές ντομάτες | |
8 ελιές πράσινες | |
8 Ελιές Καλαμών | |
1 κρεμμύδι ξερό | |
1 Πιπεριά πράσινη | |
λίγο ελαιόλαδο | |
λίγη ρίγανη |