fbpx
0 0
Πέννες Αραμπιάτα με Λουκάνικο και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Πέννες Αραμπιάτα με Λουκάνικο και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Βαγγέλης Δρίσκας – Chef & Food Writer

Μία εύκολη συνταγή για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων!

Συστατικά

Οδηγίες

Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Κόψτε τα λουκάνικα σε φέτες και σοτάρετε τα μαζί με το κρεμμύδι και τον πολτό σκόρδου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ σε λίγο ελαιόλαδο. Αφήστε τα για 4-5 λεπτά σε δυνατή φωτιά και σβήστε με το κρασί.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Μετά από 2-3 λεπτά ρίξτε τη Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ και τις τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες. Αφήστε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Βράστε τις πένες σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε τες. Ανακατέψτε με τη σάλτσα και σερβίρετε.

προηγούμενο
Κολοκυθόπιτα Χωρίς Φύλλο
επόμενο
Κουνουπίδι με Σάλτσα Κάρυ και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 27 Προβολές
  • Μερίδες 4
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
500 γρ πένες
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ή με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
400γρ. χωριάτικα λουκάνικα
2 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες
100 ml λευκό κρασί
1 βάζο Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
ελαιόλαδο
προηγούμενο
Κολοκυθόπιτα Χωρίς Φύλλο
επόμενο
Κουνουπίδι με Σάλτσα Κάρυ και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ