fbpx
0 0
Κολοκυθόπιτα Χωρίς Φύλλο

Κολοκυθόπιτα Χωρίς Φύλλο

Ομάδα σύνταξης akros

Μία εύκολη αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!

Συστατικά

Οδηγίες

Share

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (από akros.gr)

Βιολογική φέτα ΠΟΠ | Nostos Fresh
Γραβιέρα Συριανή Παλαιωμένη | Bliss Point
Koronis | Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο | Olymp
Βιολογική Τριμμένη Φρυγανιά Σιταριού | Bauck Hof
Ανθός Αλατιού | Amvrosia Gourmet
Πιπέρι Μαύρο BIO | Βιοβλαστός

 

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΟ

Το άρωμα το δυόσμου, η φυτικότητα των κολοκυθιών και η φέτα αναζητούν για συνοδό ένα ελαφρύ λευκό κρασί. Προτείνουμε τη Μαλαγουζιά Νικολού 2018 | ΠΓΕ Αττική | Οινοποιείο Νικολού

(Visited 908 times, 1 visits today)
Βήμα 1
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Τρίβουμε το κρεμμύδι στον τρίφτη, ψιλοκόβουμε το δυόσμο και τα αναμιγνύουμε μέσα σε ένα μπολ με τα τριμμένα κολοκύθια. Ανακατεύουμε το μίγμα.

Βήμα 2
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Χτυπάμε τα αυγά ελαφρά και τα ρίχνουμε μέσα στο μίγμα. Προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το αλεύρι και αναμιγνύουμε καλά (αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο παραπάνω αλεύρι).

Βήμα 3
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Παίρνουμε μια ταρτιέρα μεσαίου μεγέθους, τη λαδώνουμε, την πασπαλίζουμε με λίγη τριμμένη φρυγανιά και αδειάζουμε μέσα το μίγμα με τα κολοκυθάκια.

Βήμα 4
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.

Βήμα 5
Μαρκάρετε ως ολοκληρωμένο

Μόλις ψηθεί η πίτα, την βγάζουμε από το φούρνο, την αφήνουμε να κρυώσει καλά και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Κοτόπουλο με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ, Λιαστές Ντομάτες και Χοντρό Μακαρόνι
επόμενο
Πέννες Αραμπιάτα με Λουκάνικο και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 908 Προβολές
  • Μερίδες 8
  • Εύκολο

Μοιραστείτε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτή τη

Συστατικά

Προσαρμογή Μερίδων:
3 φλυτζάνια πράσινα κολοκύθια ψιλοτριμμένα και στραγγισμένα
1 φλυτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλυτζάνι τυρί φέτα χονδροτριμμένη
½ φλυτζάνι γραβιέρα πικάντικη τριμμένη
1 φλυτζάνι δυόσμος φρέσκος
1 Κρεμμύδι
4 αυγά φρέσκα
λίγο Αλάτι
λίγο μαύρο πιπέρι
λίγη τριμμένη φρυγανιά
προηγούμενο
Κοτόπουλο με Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ, Λιαστές Ντομάτες και Χοντρό Μακαρόνι
επόμενο
Πέννες Αραμπιάτα με Λουκάνικο και Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ