Κοτόπουλο με πέτσα ή χωρίς;
Αφαιρούμε την πέτσα, αν θέλουμε να γίνει πιο ελαφρύ το φαγητό, ιδίως όταν μαγειρεύουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα.
Όταν το ψήνουμε στο φούρνο, καλό είναι να αφήνουμε την πέτσα, γιατί προστατεύει το κρέας από το να στεγνώσει.
Για ψήσιμο στο γκριλ, αν αφαιρέσουμε την πέτσα, μπορούμε να αποφύγουμε το στέγνωμα του κρέατος, αλείφοντάς το τακτικά με ελαιόλαδο και ρίγανη καθώς ψήνεται.
(Visited 1.054 times, 1 visits today)