Μοσχαράκι με Πιπεριές και Κρασί Νανά Γκαμπούρα, executive chef Κρέας Μακεδονίτικη Μακεδονίτικη Πελοποννησιακή Πελοποννησιακή Μοσχαράκι με Πιπεριές και Κρασί. Γεύση που απογειώνει …Τα μαγειρέματα με κρασί πάντα χαρίζουν γεύση μοναδική, άρωμα και τόνους ιδιαίτερους. akros food Like 2 Περισσότερα
Τραγανοί Φασολοκεφτέδες Δικότυλον Ορεκτικά Σύγχρονη Σύγχρονη Τραγανοί Φασολοκεφτέδες. Τραγανά κεφτεδάκια ζυμωμένα με τα μοναδικά Φασόλια Βανίλιες Φενεού! akros food Like 15 Περισσότερα