Ρολό Κιμά με Αυγά «Το Κρεοπωλείον» – Γιώργος Μανταλάρας Κρέας Κλασσική Κλασσική Ρολό Κιμά με Αυγά. Αξιοποιούμε τα αυγά που περίσσεψαν από το πασχαλινό τραπέζι σε μία συνταγή αγαπημένη για μικρούς και μεγάλους! akros food Like 3 Περισσότερα
Μοσχαρίσιο Χτένι στην Κατσαρόλα «Το Κρεοπωλείον» – Γιώργος Μανταλάρας Κρέας Κλασσική Κλασσική Μοσχαρίσιο Χτένι στην Κατσαρόλα. Το χτένι είναι το πιο τρυφερό μέρος της σπάλας, με αρκετό κολλαγόνο, που με σιγανό μαγείρεμα θα δώσει μία πυκνή και υπέροχα δεμένη σάλτσα. akros food Like 26 Περισσότερα
Συκώτι σε Σάλτσα Μαυροδάφνης «Το Κρεοπωλείον» – Γιώργος Μανταλάρας Κρέας Κλασσική Κλασσική Συκώτι σε Σάλτσα Μαυροδάφνης. Μία συνταγή εύκολη, γρήγορη, θρεπτική και νόστιμη! akros food Like 4 Περισσότερα