Kotoulas Wines

Kotoulas Wines

Η Εταιρία

Kotoulas Wines

Κρασιά από γηγενείς ποικιλίες, με ισχυρή προσωπικότητα και οινοποιητική τόλμη!

Στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, μία περιοχή φημισμένη για την αμπελοκαλλιέργεια και τις γηγενείς ποικιλίες κρασιού, ιδρύσαμε το 2019 την KOTOULAS Wines με έδρα τα Γιαννιτσά Πέλλας.

Η αγάπη μας για το καλό κρασί ξεκινάει από τα παιδικά μας χρόνια. Από τότε που μαζί με τους γονείς και τους παππούδες μας κάναμε το δικό μας σπιτικό κρασί με πολλή φροντίδα και μεράκι.

Αυτή την αγάπη σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνογνωσία και τις γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα της ελληνικής φύσης θέλουμε να μετουσιώσουμε στα κρασιά της KOTOULAS Wines.

Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στις ποικιλίες της ελληνικής γης, με παράλληλη προσπάθεια να αναδείξουμε λιγότερο γνωστές, αλλά ανερχόμενες γηγενείς ποικιλίες: Ξινόμαυρο, Πρεκνιάρικο, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά. Παράλληλα, πειραματιζόμαστε συνεχώς με νέες τεχνικές οινοποίησης και με συνδυασμούς ποικιλιών σταφυλής, για να δημιουργήσουμε νέα στυλ και χαρακτήρες κρασιών που αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ποικιλίας ή του terroir.

Όλα τα κρασιά μας διαθέτουν ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ και εκφράζουν με τρόπο μοναδικό τον τόπο προέλευσής τους, καθώς κλείνουν μέσα τους τα στοιχεία ενός μαγευτικού ταξιδιού στα αμπελοτόπια της Κεντρικής Μακεδονίας: γεύσεις, χρώματα και αρώματα που θα αποτελούν πάντα μια γευστική αποκάλυψη για κάθε οινόφιλο!

Προϊόντα

Φωτογραφίες