Οινοφόρος Λέσβου


Οινοφόρος Λέσβου

Η Εταιρία

Με πολύ κόπο , μεράκι και σεβασμό στο παρελθόν, συνδυάζοντας την παράδοση με την σύγχρονη τεχνολογία, κάναμε πραγματικότητα το δικό μας όνειρο.
Με αγάπη στο περιβάλλον κρατήσαμε το μοναδικό χαρακτήρα της λεσβιακής γης και δημιουργήσαμε τα υψηλής ποιότητας κρασιά μας, προσδίδοντας τη δική μας ξεχωριστή ταυτότητα.
Επιδιώκοντας την άριστη ποιότητα, επιλέξαμε εξαιρετικά τμήματα της λεσβιακής γης, για να καλλιεργήσουμε μοναδικές ποικιλίες, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του λεσβιακού αμπελώνα.
Με επιλεκτικές οινοποιήσεις, ελεγχόμενες ζυμώσεις και συνεχή παρακολούθηση από την οινολόγο μας, γίνεται η ωρίμανση των κρασιών μας.
Το οινοποιείο βρίσκεται στα βόρεια της Μυτιλήνης στη βιομηχανική ζώνη Ουτζάς. Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην κάβα και τα κελάρια, να αφεθεί στις γεύσεις και τα αρώματα, καθώς και να συμμετέχει σε δοκιμές κρασιού με την καθοδήγηση οινολόγου. Συγχρόνως μπορεί να ενημερωθεί για οινικές εκδόσεις και να επιλέξει αξιόλογα κρασιά και ιδιαίτερα αντικείμενα που τα συνοδεύουν.
Ο Οινοφόρος Μεγαλοχωρίου έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στους άριστα διαμορφωμένους χώρους του επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Προϊόντα

Φωτογραφίες