Gaia Greek

Gaia Greek

Η Εταιρία

Όταν η Ελένη Καραχοντζίτη ήρθε για πρώτη φορά στην Κορινθία, ως παιδί της πόλης, ενθουσιάστηκε με το γεγονός ότι σχεδόν σε κάθε γωνιά της Κορινθίας υπήρχαν εργαστήρια ζυμαρικών, όπου πήγαιναν οι γυναίκες το γάλα και τα αυγά τους και έφτιαχναν χυλοπίτες και τραχανάδες για τα σπίτια τους. Έτσι, μέσα της καλλιεργούσε επί χρόνια την επιθυμία για την ενασχόληση με αυτό το αντικείμενο. Αφού ασχολήθηκε επί 10 χρόνια περίπου με το marketing και τις πωλήσεις παραδοσιακών ζυμαρικών, ίδρυσε το 2012 την δική της επιχείρηση παραγωγής, διανομής και εμπορίας παραδοσιακών και καινοτόμων ζυμαρικών με την επωνυμία Gaia Greek.

Tα ζυμαρικά Gaia Greek παρασκευάζονται με αγνά τοπικά υλικά, όπως κατσικίσιο γάλα απευθείας από κοπάδια ελευθέρας βοσκής, φρέσκα αυγά από μονάδες ελεγμένης διατροφής, φρέσκα και αποξηραμένα λαχανικά, σιμιγδάλι σκληρού σίτου από στάρια της Πελοποννήσου, αλεύρι οσπρίων και superfoods.

Η ομάδα της Gaia Greek παράγει προϊόντα ποιότητας, με υψηλή θρεπτική και γαστρονομική αξία. Στόχος της είναι να φέρει στο πιάτο του σύγχρονου παγκόσμιου καταναλωτή τη Μεσογειακή Διατροφική Παράδοση μέσα από υψηλής ποιότητας ζυμαρικά.

Προϊόντα

Φωτογραφίες