Regine Sumeire

Regine Sumeire

Η Εταιρία

Η οικογένεια Sumeire έχει μια βαθιά ριζωμένη παράδοση στην οινοποιία. Το 1958, η οικογένεια της Regine Sumeire απέκτησε ένα μεγάλο κτήμα κοντά στο Pierrefeu, στην περιοχή του Var. Αυτή η γη, άλλοτε κατοικία των Αρχιεπισκόπων της Toulon, φέρει ως κληρονομιά από το μακρινό παρελθόν της δύο ονόματα: Chateau La Tour de l’Eveque και Chateau la Tour Sainte Anne. Ένα ξεχωριστό λεκανοπέδιο φυτεμένο με αμπέλια και περικυκλωμένο από τους λόφους των Μαυριτανών.

Το 1977, η Regine Sumeire αγόρασε το Chateau Barberolles. Αυτός ο ξεχασμένος αμπελώνας των 12 εκταρίων, που βρίσκεται στους πρόποδες του χωριού Gassin, χρειάστηκε μεγάλη υπομονή και αποφασιστικότητα για να εξελιχθεί στο σημερινό κομψό κτήμα. Πρόκειται για ένα διατηρητέο σημείο μαγευτικής ομορφιάς στην Χερσόνησο του Saint Tropez.

Η Regine Sumeire είναι σήμερα η ιδιοκτήτης και αμπελουργός αυτών των δύο κτημάτων. Αναδείχτηκε σε σημείο αναφοράς στην παραγωγή κρασιού στην περιοχή – ιδιαίτερα στα ροζέ κρασιά όπου υπήρξε πρωταγωνίστρια και πρωτοπόρος. Και στα δύο κτήματα, τα terroirs των αμπελώνων αποτυπώνονται και ενισχύονται από τη διαδικασία παραγωγής κρασιού. Τα κρασιά του Chateau Barberoylles και στους τρεις τύπους (λευκό, ερυθρό, ροζέ) είναι ντελικάτα με χαρακτήρα σχεδόν θηλυκό. Το terroir του La Tour παράγει κρασιά με πιο έντονο σώμα, mineral και δυνατά.

Προϊόντα

Φωτογραφίες